Panel se střihem na softshell kalhoty bagr modrý 116

Hodnocení:
(1)
100% of 100
Skladem 0,0 ks
415 Kč / ks s DPH
Chcete být informováni, když se toto zboží znovu naskladní?
Kliknete sem:
Upozornit mě
Děkujeme za Váš zájem.
Budete informováni ihned po naskladnění tohoto produktu.
Klikněte na políčko - Nejsem robot
Kod: NS-11848

Tento vzor na jiných druzích látek:

Složení: 100% polyester + Membrána: 100% TPU
Vnitřní vrstva: fleece (100% PES)
Gramáž: 320 g/m2
Šířka látky: 142 ± 2 cm
Vodní sloupec: 10 000 mm
Prodyšnost: 3 000 g/m²/24hod.
Rubová strana látky je bílá.
Látka má OEKO-TEX Standard 100.
Náš zimní sofsthell na první dojem působí tenčí avšak je to způsobeno tlakem při potisku. Gramáž zůstává zachována a parametry zůstávají nezměněny.
Softshellový panel, na kterém je vytištěn střih konkrétní velikosti, stačí vystřihnout a šít.Upozornění: Produkt se prodává jako střih vytištěný na látce, nejedná se o hotový ušitý výrobek.
Střih obsahuje všechny potřebné části. K jednotlivým dílům jsou přidány záložky na sešití, díly stačí vystřihnout podle vyznačených linií. Pro kompletní ušití bundy potřebujete dokoupit jen zip v potřebné délce.

Panel ze zimního softshellu, na kterém je vytištěn kompletní střih pro ušití kalhot. Ke střihu si potřebujete dokoupit žebrovaný náplet a gumu 5cm. Střih je vytvořen našimi konstruktéry v Takoy.

Softshell je praktická, prodyšná a nepromokavá látka.
Softshell se skládá ze tří vrstev: termoaktivní látka, izolační vrstva měkký fleece, vnější nepromokavý materiál s membránou. Materiál se nejčastěji používá k výrobě svrchního oblečení, látka odolá většině klimatických podmínek, větru, dešti...
Tento typ látky potiskujeme v naší vlastní tiskárně v sídle Takoy.

Samotný střih nelze kopírovat ani překreslovat. Rovněž není možné překreslený střih používat k šití dalších produktů k prodeji či prodávat střih v elektronické či vytištěné podobě dále.

Střih na kalhoty je proveden bez spodního nápletu pokud jej tam všijete, je třeba zkrátit délku kalhot o výšku patentu a ještě i 1 cm odšití (jelikož na zahnutí je větší přídavek). Samozřejmě jsme kalhoty dělali tak, aby sedly i vyšším dětem, které nemají standardní konfekční výšku. Když je dítě nižší délku si může přizpůsobit a libovolně zkrátit. Šířka rozměrově sedí přesně podle tabulek, které uvádíme u produktu. Je velmi důležité správně změřit šířku pasu kvůli gumě, kterou budete do nápletu vkládat. Když bude guma v nápletu volná, kalhoty budou padat.




JAK UŠÍT DĚTSKÉ SOFTSHELLOVÉ KALHOTY ⎜@TakoyCZ

JAK UŠÍT DĚTSKÉ SOFTSHELLOVÉ KALHOTY ⎜@TakoyCZ
Pojď si s námi ušít ty nejpohodlnější dětské softshellové kalhoty se střihem vytisknutým na látce.
Recenze produktu
  1. Quality
    100%
    Produkt kvalitní a pěkný

    Napsal Alena

    Publikováno dne

Ohodnotit produkt:
Ohodnotit produkt: