2. Třída - Len premium Adell 210 g smaragdový

Skladem 3,5 m
U Vás doma v pátek 10.05.
340 Kč
272 Kč / m s DPH
Konečná cena 952 CZK
3.5
m
Kod: 2TR2-NS-13316
Složení: 95% len, 5% elastan
Gramáž: 210 g/m2
Šířka látky: 140 ±5cm
Srážlivost: 4%
POZOR II. třída.
Možnost koupit pouze metráž uvedenou při produktu.

Špatný odstín barvy


Největší výběr přírodního lnu v nejkrásnějších barvách.

Len Adell s gramáží 210 g/m2 a svojí šířkou 140 cm u nás najdeš v nejžádanějších barvách. Díky silné plátnové vazbě vláken je lněná látka odolná vůči natahování a tření. Má vynikající vlastnosti – v létě chladí, v zimě hřeje. Jelikož se jedná o přírodní materiál, je přirozeně antialergický a antibakteriální. Unikátností lnu je právě jeho mačkavost. Někdo by to mohl považovat za minus, ale milovníci lnu na něj nedají dopustit, jeho vlastnosti jsou totiž daleko hodnotnější.
Len je navíc nesmírně šetrný k životnímu prostředí a zcela biologicky rozložitelný. Je perfektní pro šití oděvů jako jsou košile, halenky, kalhoty, šaty, sukně, zástěry a pod. Len je velmi oblíbená látka i v interiérech, můžete z ní šít závěsy, ložní povlečení, polštáře, utěrky i ubrusy a jiné dekorace. Při vysokých teplotách lze prát jen len bílé barvy. Barvený a potištěný len perte při nízkých teplotách, aby se nezničila barva a potisk.

Jak šít len Adell: Doporučujeme používat univerzální jehlu pro běžné šití o tloušťce 75 až 90, čím jemnější materiál, tím tenčí hrot. Vyberte si z naší nabídky jehel v prvotřídní kvalitě značky Beissel, které jsou vyrobeny v německé licenci.

Tip: Nezapomeňte na ostré a kvalitní krejčovské nůžky, které vám při stříhání zajistí hladké přestřižení látky, ale zároveň mají ergonomickou rukojeť, která pro vás bude komfortní. Nůžky používejte výhradně na látku. V případě, že nůžky používáte na látku a papír souběžně, velmi rychle se otupí a znehodnotí.


Jak ušít mou oblíbenou SUKNI s uzlem

Jak ušít mou oblíbenou SUKNI s uzlem
Inspiraci na šití naleznete ve videu.
Ohodnotit produkt:
Ohodnotit produkt: