Aplikace na šaty kytice černá - levá strana

Skladem 10,0 ks
U Vás doma ve čtvrtek 02.05.
169 Kč / ks s DPH
Konečná cena CZK
ks
Kod: NS-13899

Barevné varianty

Celkový rozměr: 21x12cm

Vyšívaná aplikace na šaty – oživte Vaše oděvy mistrovským dotekem

Představujeme Vám vyšívanou aplikaci na šaty, dokonalý způsob, jak přidat osobitý charakter jakémukoli kousku ve Vašem šatníku. Tato ručně vyšívaná aplikace je navržena tak, aby transformovala běžné oděvy na díla umění, nabízející nekonečné možnosti pro personalizaci a zdobení Vašich oblíbených šatů. Ať už se jedná o elegantní večerní róby, každodenní šaty nebo svatební šaty, naše vyšívaná aplikace přidává ten správný dotek luxusu a originality.

Proč si vybrat naši vyšívanou aplikaci na šaty?
1. Unikátní design: Každá aplikace je navržena s důrazem na detail, čímž Vašim šatům dodává jedinečný a neopakovatelný vzhled.
2. Vysoká kvalita: Používáme jen ty nejlepší materiály a techniky vyšívání, abychom zajistili, že každá aplikace je nejen krásná, ale také odolná a trvanlivá.
3. Jednoduchá aplikace: Naše vyšívaná aplikace je navržena pro snadné přišití nebo aplikování na šaty, což umožňuje rychlou a efektivní personalizaci Vašich oděvů.
4. Flexibilita v použití: Tyto aplikace jsou dokonalé pro různé příležitosti – od zvýraznění večerních a svatebních šatů až po oživení každodenních outfitů.
5. Inspirace pro kreativitu: Nabízíme škálu motivů a barev, které Vás inspirují k experimentování a hledání nových způsobů, jak vyjádřit osobní styl.

Záruka top kvality
S naší vyšívanou aplikací na šaty otevíráte dveře do světa neomezené kreativity a stylu. Tento produkt je víc než jen doplněk – je to vyjádření Vašeho jedinečného vkusu a závazku k vysoce kvalitnímu řemeslu.


ŠATY na speciální PŘÍLEŽITOSTI za pár MINUT

ŠATY na speciální PŘÍLEŽITOSTI za pár MINUT
Inspiraci na šití naleznete ve videu.

Jak ušít NÁDHERNÝ TOP za pár minut | Vánoční šití

Jak ušít NÁDHERNÝ TOP za pár minut | Vánoční šití
Inspiraci na šití naleznete ve videu.
"
Ohodnotit produkt:
Ohodnotit produkt: