Fotostěna 160x265 cm stará bílá cihla

Skladem 5,0 ks
U Vás doma ve čtvrtek 02.05.
837 Kč / ks s DPH
Konečná cena CZK
ks
Kod: NS-15006
Složení: 100% polyester
Gramáž: 190 g/m2 ± 5%
Celkové rozměry: 160x265cm ± 5 cm
Vodní sloupec: 1000 mm
Rubová strana látky je bílá.
Látka má OEKO-TEX Standard 100.

Fotoplátno panel – látkový panel bez konstrukce, nepromokavá perfekce pro každé fotostudio od Takoy

Představujeme Fotoplátno panel, inovativní řešení pro vaše fotografické potřeby, navržené v našem ateliéru a vytištěné v naší vlastní výrobě. Tento panel je vyroben z vysoce kvalitního nepromokavého polyesteru, což jej činí ideálním pro domácí fotostudio i profesionální ateliér. S jeho jednoduchou údržbou a dostatečnými rozměry pro fotografování nabízí tento produkt perfektní pozadí pro všechny vaše fotografické projekty.

Proč si vybrat náš fotoplátno panel:
1. Nepromokavý polyester: Díky použití nepromokavého materiálu je fotoplátno odolné vůči znečištění a snadno udržovatelné, stačí otřít mokrým hadříkem.
2. Ideální rozměry pro fotografování: S dostatečnými rozměry pro focení je tento panel perfektní volbou pro každého, od amatérů až po profesionály, poskytující široké možnosti použití.
3. Exkluzivní design: Navrženo v našem ateliéru a vytištěno v naší vlastní výrobě, fotoplátno značky Takoy přináší unikátní a originální vzory, které obohatí vaše fotografické projekty.
4. Jednoduchá montáž a skladování: Fotoplátno je lehké a flexibilní, což zajišťuje snadnou instalaci a skladování na rolce bez potřeby velkého prostoru.
5. Multifunkční využití: Ať už potřebujete pozadí pro portréty, produktové fotografování nebo různé jiné kreativní focení, náš panel fotoplátno se přizpůsobí vašim potřebám.

Záruka top kvality od Takoy
Fotoplátno panel od značky Takoy představuje vrchol v oblasti fotografických pozadí, kombinující praktičnost s estetickou hodnotou. Vyberte si tento produkt a zažijte novou úroveň kvality a flexibility ve vašich fotografických projektech.
Investujte do fotoplátna, které zvýší hodnotu vašich fotografií a poskytne vám nekonečné možnosti pro kreativní práci. S naším fotoplátnem se každá fotografie stane mistrovským dílem.

Ohodnotit produkt:
Ohodnotit produkt: