Hotový funkční náplet motivační texty modrý - Never give up

Skladem 25,0 ks
U Vás doma v pondělí 06.05.
95 Kč / ks s DPH
Konečná cena CZK
ks
Kod: NS-15031
Složení: 95% polyester, 5% elastan
Gramáž: 250 g / m2
Šířka látky: 160 cm, výška 7 cm x2
Rubová strana látky je bílá.
Látka má OEKO-TEX Standard 100.

Náplet s motivačními texty – doplňte své oblečení autorským designem

Představujeme vám náš unikátní náplet s motivačními texty, speciálně navržený a potištěný v naší vlastní výrobě. Tento inovativní produkt je ideální pro přidání osobitého charakteru a inspirace na rukávy a lemy tepláků, mikin a jiných oděvů. S naším nápletem můžete nejen zvýraznit svůj styl, ale také posunout vaše oděvy na novou úroveň s motivačními odkazy, které inspirují a motivují.

Proč si vybrat náš náplet s motivačními texty?
Osobitý design: Naše látky jsou obohaceny o motivační texty, které přidávají unikátní a osobní dotek vašim oděvům.
Vysoká kvalita tisku: Používáme jen nejlepší techniky tisku, abychom zajistili, že texty jsou čisté, trvanlivé a dobře čitelné.
Všestrannost použití: Náš náplet je perfektní pro různé aplikace na oblečení, včetně lemů na tepláky, mikiny, ale také sportovní oblečení. Jeden kus nápletu vystačí na pas mikiny nebo kalhot pro dospělého člověka a na 2 lemy rukávů.
Inspirativní vliv: S našimi motivačními texty může každý kousek oblečení posloužit jako zdroj inspirace a pozitivní energie v každodenním životě.
Přizpůsobení na míru: Nabízíme možnost přizpůsobit texty dle Vašich osobních preferencí nebo potřeb, což z našich látek činí ideální výběr pro osobní projekty nebo dárky.

Záruka top kvality od vašeho e-shopu
S naším nápletem s motivačními texty si můžete být jisti, že získáte produkt, který nejen vypadá skvěle, ale je také praktický a inspirující. Investujte do našich látek a vytvořte oděvy, které nejsou jen částí vašeho šatníku, ale také zdrojem motivace pro každý den.

Objevte, jak mohou naše látky s motivačními texty obohatit vaši garderobu a dodávat vám a vašim blízkým pozitivní energii a inspiraci. Staňte se součástí naší kreativní komunity a začněte šít s radostí oděvy, které říkají více než tisíc slov!

Ohodnotit produkt:
Ohodnotit produkt: