Keprovka 30 mm bílá

Skladem 49,5 m
U Vás doma ve čtvrtek 02.05.
10 Kč / m s DPH
Konečná cena CZK
m
Kod: NS-14960

Stejný odstín a kolekce


Barevné varianty

Složení: 70% bavlna, 30% polyester
Šířka: 3cm

Keprovka stuha – odolný a všestranný materiál pro širokou škálu použití

Představujeme vám naši keprovku stuhu, vyrobenou z kvalitního mixu bavlny a polyesteru, která je ideální pro použití v různých typech oděvů a textilních doplňků. Tato stuha je známá svojí pevností a odolností, díky čemuž je oblíbenou volbou pro praktické i dekorativní použití.

Použití keprovky stuhy
Šňůrky do oděvů: Ideální pro šňůrky do mikin, teplákových souprav a pracovního oblečení, kde poskytuje pevnost a dlouhou životnost.
Poutka a výztuže: Vynikající jako poutka k utěrkám a ručníkům nebo jako výztuž do švů, čímž zvyšuje funkčnost a odolnost oblečení.
Dekorativní a funkční použití: Lze ji použít také na různé tvůrčí projekty, kde její odolnost a estetický vzhled přidají hodnotu výrobkům.
Výhody keprovky stuhy
Vysoká odolnost: Mix bavlny a polyesteru zaručuje vysokou pevnost a odolnost materiálu proti opotřebení.
Praktičnost a estetika: Keprová vazba dodává stuze atraktivní vzhled a zároveň zajišťuje její funkčnost v náročných podmínkách.
Univerzálnost: Její použití není omezeno pouze na oděvy, ale rozšiřuje se i do domácích textilií a dalších oblastí, kde je nutná pevná a trvanlivá tkanina.

Záruka kvality
Naše keprovka stuha je navržena tak, aby splňovala nejvyšší standardy kvality a funkčnosti. Vyberte si naši stuhu a získejte spolehlivý materiál, který vydrží a zároveň přidá estetickou hodnotu vašim projektům. Objednejte dnes a objevte, jak keprovka stuha může obohatit vaše oděvní a dekorativní projekty.

Ohodnotit produkt:
Ohodnotit produkt: