Kruh na výšívání bambusový 30 cm

Skladem víc jak 50,0 ks
U Vás doma v úterý 07.05.
120 Kč / ks s DPH
Konečná cena CZK
ks
Kod: NS-13865
Složení: 100% bambus
Průměr kruhu: 30 cm

Bambusový kruh na vyšívání: Od krásných stehů po dekorativní umělecký rám

Objevte univerzálnost a krásu bambusových kruhů pro vyšívání z našeho e-shopu! Tyto všestranné kruhy jsou ideální volbou pro každého nadšence vyšívání, od začátečníků až po profesionály.

Vlastnosti, které dělají náš bambusový kruh na vyšívání jedinečným:

Praktický design: Každý kruh je navržen tak, aby plátno mohlo být jednoduše upevněno a nataženo, což zajistí pohodlí při vyšívání a dokonalé výsledky.
Multifunkční pomůcka: Nejenže je skvělý pro vyšívání, ale může sloužit také jako originální dekorační rám, který vynikne na stěně s Vaší dokončenou výšivkou.
Kreativita bez hranic: Kromě vyšívaných projektů, je ideální i pro tvorbu macramé dekorací, čímž rozšíří spektrum Vaší tvořivosti.
Eko-přátelský bambus: Vybírejte z naší nabídky kruhů vyrobených z odolného a udržitelného bambusu, který přidává každému projektu přirozenou estetiku.
Různé velikosti: Nabízíme různé velikosti, abyste si mohli vybrat přesně takový kruh, který bude vyhovovat rozměrům Vašich vyšívacích projektů.
Buďte svědky toho, jak se vaše vyšívání mění v umělecké dílo s našimi bambusovými kruhy. Pro ty, kteří milují kvalitu a funkčnost spojenou s jednoduchostí použití, jsou naše kruhy na vyšívání tím pravým řešením. Vytvořte si doma krásně vyšívaná umělecká díla nebo osobité dekorace, které oživí každý prostor. Vyberte si z naší nabídky ještě dnes a začněte vyšívat vaši tvorbu s příběhem, který bude mluvit přes každý jedinečný steh.

Ohodnotit produkt:
Ohodnotit produkt: