Našívací reflexní pásek 2 cm

Skladem víc jak 50,0 m
U Vás doma ve čtvrtek 02.05.
12 Kč / m s DPH
Konečná cena CZK
m
Kod: NS-12607
Šířka: 2 cm

Reflexní páska od Takoy: zvyšte svou viditelnost a bezpečnost

Když přijde řeč na bezpečnost a design, náš e-shop Takoy vám přináší jen to nejlepší. Představujeme Vám naši našívací reflexní pásku – neocenitelný společník pro všechny, kteří hledají spojení praktičnosti a stylu.

Výhody reflexní pásky od Takoy:

Vysoká viditelnost: Naše reflexní pásky jsou navrženy s myšlenkou na maximální bezpečnost. Díky jejich výraznému reflexnímu povrchu efektivně odrážejí světlo přijíždějících aut, což zajišťuje vysokou viditelnost i v nepříznivých světelných podmínkách.

Odolný materiál: Vybrali jsme jen nejodolnější materiály pro výrobu těchto pásků. Díky tomu je naše reflexní páska odolná vůči opotřebení, povětrnostním vlivům a dlouhodobě udržuje své vlastnosti.

Flexibilní použití: Páska je tak navržena, aby se dala snadno a rychle přišít na různé oděvy a doplňky. Bez ohledu na to, zda ji chcete umístit na bundu, mikinu, tašku nebo batoh, zajistí odraz světla a maximální viditelnost ve tmě v jakémkoli počasí.

Galanterie od Takoy: Jako e-shop se zaměřením na metráž designových látek, které si sami navrhujeme a potiskujeme, jsme hrdí na naši kolekci galanterie, která zahrnuje tak účelové produkty jako je tato reflexní páska.

Nepropásněte příležitost zkombinovat bezpečnost s výjimečným designem. V našem e-shopu Takoy naleznete nejen designové látky, ale také praktické doplňky, které zvyšují Vaši bezpečnost. Objednejte si ještě dnes.

Ohodnotit produkt:
Ohodnotit produkt: