Nažehlovačka malované květiny

Skladem víc jak 50,0 ks
U Vás doma v pátek 03.05.
111 Kč / ks s DPH
Konečná cena CZK
ks
Kod: NS-13922
Celkový rozměr: 17x17 ± 1 cm

Nažehlovačky - Vylepšete nebo opravte své oblečení velmi jednoduše.

Naše nažehlovačky představují zábavný a kreativní způsob, jak přidat osobní styl a originalitu Vašemu oblečení a textilním projektům. Tyto malé, ale výrazné vyšívané nebo glitrové obrázky s nažehlovacím filmem jsou rychlým a jednoduchým způsobem, jak vylepšit nebo rychle zakrýt malé poškození na oblečení.

Hlavní vlastnosti:

Jednoduchá aplikace: Nažehlovačky jsou snadno nažehlitelné žehličkou na oblečení nebo jiný textil. Stačí krátký čas a máte hotov nový look.
Kreativní možnosti: Naše nabídka zahrnuje různé motivy a styly, od vyšívaných květin až po lesklé flitry, abyste mohli vyjádřit svou jedinečnou osobnost.
Vhodné pro různé projektové účely: Použijte nažehlovačky na oživení svých triček, tašek, kalhot, čepic a dalšího textilu.
Trvanlivost a kvalita: Nažehlovačky jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, aby vydržely i po mnoha vypráních a nošení.
S našimi nažehlovačkami můžete rychle a snadno přidat šmrnc a originalitu do Vašeho oblečení. Ať jste kreativní designér nebo nadšený kutil, naše nažehlovačky umožní vytvořit jedinečný vzhled, který vás bude vždy vystihovat.

Náš cíl je poskytovat vám kreativní nástroje pro textilní projekty, které vás inspirují a umožňují vyjádřit svoji osobní stylovou vizi. Objednejte si naše nažehlovačky ještě dnes a začněte oživovat své textilie jedním jednoduchým nažehlením.

Ohodnotit produkt:
Ohodnotit produkt: