Omyvatelný kraftový papír Max bílý

Skladem 29,0 ks
U Vás doma ve čtvrtek 02.05.
445 Kč / ks s DPH
Konečná cena CZK
ks
Kod: NS-13859

Barevné varianty

Složení: Celulóza, syntetický latex
Gramáž: 350 g / m2 ± 5%
Rozměr: 150x100 ± 1 cm

Látka se posílá na roli, aby během přepravy nedošlo k jejímu poškození.

Omyvatelný kraftový papír je papír, který je možné prát a šít. Ve vodě se nesrazí, nezmění barvu ani se nerozpustí. Obsahuje latex, díky čemuž je odolný a pružný.
Je vynikající alternativou k materiálům živočišného původu a umělé kůži. Doplňky vyrobené z kraftového papíru působí moderně, přírodně a ekologicky.
Kraftový papír se používá v módě a dekoratérství. Je to vynikající materiál na výrobu tašek, batohů, obalů, krabic nebo obalů na knihy, sešity a kalendáře. Používá se také na výrobu textilních etiket vhodných na oblečení. Kraftový papír může potiskovat, laminovat, gravírovat i barvit. Můžete ho barvit barvami na textil, které vydrží praní.
Kraftovému papíru se říká také VEGANSKÁ KŮŽE. Proč?
- protože je to papír, který vypadá jako kůže a na dotek připomíná pravou kůži
- při jeho výrobě se nepoužívají žádné složky živočišného původu
- latex, který se používá ve výrobním procesu, je syntetický
Náš kraftový papír má certifikát OEKO-TEX® Standard 100, což je symbol záruky testování textilií na přítomnost škodlivých látek.


Jak si vyrobit štítky z kraftového papíru

Jak si vyrobit štítky z kraftového papíru
Máme pro Vás velmi jednoduchý a originální nápad, jak oživit svůj výrobek Z unikátního kraftového papíru si víte vyrobit štítky s vlastním potiskem a tak oživit každý výtvor. Kraftový papír: https://bit.ly/3PWous5 #takoy #latky #siti #jakusit #sijeme #kraftovypapir #kraftovy #papir #kraft #craft #handmade #diy #howto #jak #usit #navod #stitky #stitkynaobleceni

Jak si vyrobit průchodky z kraftového papíru

Jak si vyrobit průchodky z kraftového papíru
Oživte si svůj výrobek detailem, který zaujme Průchodky se používají pro snazší provlečení šňůr a díky podložkám z kraftového papíru, mohou být pevnější a také originálnější. Kraftový Papír: https://bit.ly/3mh3PRP Průchodky: https://bit.ly/3xcvSYV #takoy #latky #siti #jakusit #sijeme #kraftovypapir #kraftovy #papir #kraft #craft #handmade #diy #howto #jak #usit #navod #pruchodky #pruchodkynaobleceni

Jak ušít STYLOVÉ KABELKY a elegantní DÁRKOVÉ BALENÍ snadno a rychle

Jak ušít STYLOVÉ KABELKY a elegantní DÁRKOVÉ BALENÍ snadno a rychle
Inspiraci na šití naleznete ve videu.
Ohodnotit produkt:
Ohodnotit produkt: