Omyvatelný kraftový papír Max černý - efekt kůže

Skladem víc jak 50,0 ks
U Vás doma ve čtvrtek 02.05.
615 Kč / ks s DPH
Konečná cena CZK
ks
Kod: NS-13855
Složení: Celulóza, syntetický latex
Gramáž: 350 g / m2 ± 5%
Rozměr: 150x100 ± 1 cm

Omyvatelný kraftový papír s efektem lesklé kůže - revoluce v oblasti materiálů: veganská kůže s leskem.

Představujeme inovativní produkt v našem e-shopu s látkami a galanterií: Omyvatelný kraftový papír s lesklým efektem kůže. Tento unikátní materiál kombinuje všechny vlastnosti, které byste očekávali od kůže, ale bez etických a ekologických otázek spojených s používáním živočišných produktů.

Proč je náš kraftový papír výjimečný?

Odolnost a flexibilita: Díky obsahu latexu je tento papír neobyčejně odolný a pružný. Bez obav jej můžete prát i žehlit – nesrazí se, nezmění barvu a nerozpustí se.
Ekologická alternativa: Chcete módu bez kompromisů? Tento produkt je dokonalou alternativou k tradičním materiálům. Výrobky z kraftového papíru vyzařují moderní, přírodní a ekologický nádech.
Všestrannost použití: Od tašek, batohů po obaly na knihy – možnosti jsou nekonečné! Výrobky z kraftového papíru přidávají originalitu každému projektu.
Kreativita bez hranic: Barvení, laminování, gravírování - vaše kreativita má volný průběh s tímto materiálem.
Veganská kůže: Název mluví za všechno. Tento produkt nejen vyznívá jako pravá kůže, ale i taková je, bez složek živočišného původu.
Přidejte se k módním revolucionářům a objevte kouzlo omyvatelného kraftového papíru. Nejenže podpoříte udržitelnou módu, ale zároveň vytvoříte produkty, které jsou na dotek i pohled nezaměnitelné. Udělejte krok směrem k budoucnosti s námi – ve světě, kde je kvalita spojena s ekologickým vědomím.


Jak ušít STYLOVÉ KABELKY a elegantní DÁRKOVÉ BALENÍ snadno a rychle

Jak ušít STYLOVÉ KABELKY a elegantní DÁRKOVÉ BALENÍ snadno a rychle
Inspiraci na šití naleznete ve videu.
Ohodnotit produkt:
Ohodnotit produkt: