Panel dětský metr na zeď / nepromokavý polyester forest friends

Hodnocení:
(1)
100% of 100
Skladem 11,0 ks
U Vás doma ve čtvrtek 02.05.
240 Kč / ks s DPH
Konečná cena CZK
ks
Kod: NS-13244
Složení: 100% polyester
Gramáž: 200 g/m2 ± 5%
Rozměr panelu: 50x160cm ± 5cm
Rubová strana látky je bílá.
Látka má OEKO-TEX Standard 100.
Upozornění: Produkt se prodává jako střih vytištěný na látce, nejedná se o hotový ušitý výrobek.

Dětský metr na zeď od Takoy - Zaznamenejte kouzlo každého dne hravě, edukativně a nevšedně. S naším dětským metrem na zeď nezmeškáte ani jeden významný milník Vašeho dítěte. Každý den se stane hrou. A navíc autorské vzory v naší nabídce jsou opravdu kouzelné. Dětský metr stačí jednoduše zavěsit na zeď.
Panel je vyroben z kvalitního materiálu, který odolává i největším dobrodružstvím a hře dětí. Ve složení 100% polyester zajišťuje pevný tvar, který udržuje dětský metr v rovné linii. Panel je dost pevný právě kvůli vysoké gramáži 190g/m2. Doporučujeme ruční praní max. 30 °C. Jeho rozměr je 160x50 cm a je nejen skvělým společníkem pro měření, ale také zábavným průvodcem při poznávání barev, čísel, zvířátek a podobně. Zvěčněte neopakovatelné momenty s dětským metrem na zeď od společnosti Takoy.

Jak ušít a nachystat dětský metr: Hravě a velmi jednoduše! Panel obstřihneme kolem dokola po červené linii. Boční strany metru přehneme na dvakrát na šířku cca 1 cm a úzce v kraji prošijeme. Začátek i konec metru přehneme na dvakrát (1 cm a cca 4 cm, podle tloušťky tyče) a prošijeme. Vytvoříme tunel na provlečení šňůrky. Pro zpevnění metru přes tunel vsuneme tyč (dřevo, plast, kov) Doporučujeme používat univerzální jehlu pro běžné šití o tloušťce 75 až 90, čím jemnější materiál, tím tenčí hrot. Vyberte si z naší nabídky jehel v prvotřídní kvalitě značky Beissel, které jsou vyrobeny v německé licenci.

Tip: V naší nabídce objevíte mnoho nádherných variací šňůr. Odstín, průměr i složení šňůry je na vlastním uvážení a originalitě jednotlivce.


JAK UŠÍT DĚTSKÝ METR NA ZEĎ

JAK UŠÍT DĚTSKÝ METR NA ZEĎ
Inspiraci na šití naleznete ve videu.
Recenze produktu
  1. krásný potisk

    Napsal Nada Č.

    Publikováno dne

  2. Quality
    100%
    Kvalitní látky a konkurenceschopné ceny, doporučujeme!

    Napsal alessia r.

    Publikováno dne

Ohodnotit produkt:
Ohodnotit produkt: