Panel dětský metr na zeď / nepromokavý polyester motýlí víla

Hodnocení:
(1)
100% of 100
Skladem 6,0 ks
U Vás doma ve čtvrtek 02.05.
240 Kč / ks s DPH
Konečná cena CZK
ks
Kod: NS-13241
Složení: 100% polyester
Gramáž: 200 g/m2 ± 5%
Rozměr panelu: 50x160cm ± 5cm
Rubová strana látky je bílá.
Látka má OEKO-TEX Standard 100.
Upozornění: Produkt se prodává jako střih vytištěný na látce, nejedná se o hotový ušitý výrobek.

Dětský metr na zeď od Takoy - Zaznamenejte kouzlo každého dne hravě, edukativně a nevšedně. S naším dětským metrem na zeď nezmeškáte ani jeden významný milník Vašeho dítěte. Každý den se stane hrou. A navíc autorské vzory v naší nabídce jsou opravdu kouzelné. Dětský metr stačí jednoduše zavěsit na zeď.
Panel je vyroben z kvalitního materiálu, který odolává i největším dobrodružstvím a hře dětí. Ve složení 100% polyester zajišťuje pevný tvar, který udržuje dětský metr v rovné linii. Panel je dost pevný právě kvůli vysoké gramáži 190g/m2. Doporučujeme ruční praní max. 30 °C. Jeho rozměr je 160x50 cm a je nejen skvělým společníkem pro měření, ale také zábavným průvodcem při poznávání barev, čísel, zvířátek a podobně. Zvěčněte neopakovatelné momenty s dětským metrem na zeď od společnosti Takoy.

Jak ušít a nachystat dětský metr: Hravě a velmi jednoduše! Panel obstřihneme kolem dokola po červené linii. Boční strany metru přehneme na dvakrát na šířku cca 1 cm a úzce v kraji prošijeme. Začátek i konec metru přehneme na dvakrát (1 cm a cca 4 cm, podle tloušťky tyče) a prošijeme. Vytvoříme tunel na provlečení šňůrky. Pro zpevnění metru přes tunel vsuneme tyč (dřevo, plast, kov) Doporučujeme používat univerzální jehlu pro běžné šití o tloušťce 75 až 90, čím jemnější materiál, tím tenčí hrot. Vyberte si z naší nabídky jehel v prvotřídní kvalitě značky Beissel, které jsou vyrobeny v německé licenci.

Tip: V naší nabídce objevíte mnoho nádherných variací šňůr. Odstín, průměr i složení šňůry je na vlastním uvážení a originalitě jednotlivce.


JAK UŠÍT DĚTSKÝ METR NA ZEĎ

JAK UŠÍT DĚTSKÝ METR NA ZEĎ
Inspiraci na šití naleznete ve videu.
Recenze produktu
  1. Quality
    100%
    Rychlé dodání a látky přesně podle popisu. Optimální!

    Napsal Arianna D.

    Publikováno dne

Ohodnotit produkt:
Ohodnotit produkt: