Panel z nepromokavého polyesteru 49x49 zajíček letec

Skladem 29,0 ks
U Vás doma ve čtvrtek 02.05.
99 Kč / ks s DPH
Konečná cena CZK
ks
Kod: NS-15012
Složení: 100% polyester
Gramáž: 190 g/m2 ± 5%
Celkové rozměry: 49x49 cm
Vodní sloupec: 1000 mm
Rubová strana látky je bílá.
Látka má OEKO-TEX Standard 100.

Panel z částečně nepromokavého polyesteru – multifunkční elegance a praktičnost.

Představujeme Vám naši nejnovější látku z kolekce designových látek – panel z částečně nepromokavého polyesteru. Vytvořený s precizností a myšlenkou na multifunkční využití, tento materiál je perfektním spojením estetiky a užitné hodnoty.

Vlastnosti a výhody:

Různorodé využití: Ideální pro stahovací vaky a batohy, kterým poskytuje odolnost vůči vlhkosti a zvýšenou trvanlivost. Zároveň dodává originální vzhled dekoračním polštářům nebo polštářkům pro Vaše domácí mazlíčky.

Udržování a čištění: Látka je navržena tak, aby se snadno udržovala. Pro běžné čištění stačí rychle otřít vlhkým hadříkem. Při hlubším zašpinění lze zvolit ruční praní na nízké teplotě.

Vysoká kvalita: Jako u všech našich produktů, i tento panel je výsledkem naší vášně pro design a kvalitu. Vytvořeno z vysoce kvalitního polyesteru, garantuje dlouhou životnost a odolnost.

Vlastní design: Tento panel, který naleznete v našem e-shopu, je výsledkem naší kreativity a vlastního návrhu. Takže, když si vyberete tento produkt, víte, že máte něco opravdu originálního.

Připojte se k našim spokojeným zákazníkům a objevte radost ze šití – tento panel z částečně nepromokavého polyesteru dodá jedinečnost a originalitu Vašim šitým produktům.

Ohodnotit produkt:
Ohodnotit produkt: