Reflexní voděodolný zip dělitelný se dvěma černými jezdci 5 mm - 65 cm

Skladem víc jak 50,0 ks
U Vás doma ve čtvrtek 02.05.
63 Kč / ks s DPH
Konečná cena CZK
ks
Kod: NS-14358
Délka: 65 cm, Šířka: 5 mm

Reflexní voděodolný dělitelný zip – zvyšte svou bezpečnost a bezpečnost svých dětí

Představujeme vám náš reflexní voděodolný dělitelný zip, navržený speciálně pro zvýšení bezpečnosti chodců v nočních nebo snížených světelných podmínkách. Tento inovativní zip je ideálním řešením pro bundy a mikiny, kde kombinuje funkčnost s bezpečnostními prvky. Jeho reflexní povrchová úprava odráží světlo přijíždějících vozidel, čímž zvyšuje viditelnost a bezpečnost nositele.

Proč si vybrat náš reflexní voděodolný dělitelný zip?
Reflexní ochrana: Zajišťuje lepší viditelnost v noci nebo při slabém osvětlení tím, že odráží světlo přijíždějících aut a jiných zdrojů světla.
Voděodolnost: Zip je navržen tak, aby odolával vodě, což jej činí ideálním pro venkovní oděvy používané v deštivém počasí.
Dělitelný design: Snadno se otevírá a zavírá, což umožňuje pohodlné nošení a svlékání oděvů.
Univerzální použití: Perfektní pro širokou škálu oděvů, včetně outdoorových bund, sportovních mikin a jiných oděvů vyžadujících vysokou úroveň flexibility a odolnosti.
Jednoduchá instalace: Zip je navržen pro snadné našití na různé typy tkanin, což umožňuje rychlou a efektivní úpravu oděvů.
Aplikační tipy
Pro optimální výsledky a zajištění dlouhodobé funkčnosti a odolnosti doporučujeme zip našívat speciální strojovou patkou na zip, aby se zajistilo jeho správné umístění a zachovala nepromokavost.

Záruka kvality
Náš reflexní voděodolný dělitelný zip je vyroben z materiálů nejvyšší kvality, s důrazem na bezpečnost a trvanlivost. S tímto produktem můžete snížit riziko nehod během nočního pohybu a zároveň si udržet sucho a pohodlí. Vyberte si naši kvalitu a zajistěte si bezpečnější a pohodlnější životní styl.


ZIPY ⎹ @TakoyCZ

ZIPY ⎹ @TakoyCZ
Inspiraci najdete ve videu
Ohodnotit produkt:
Ohodnotit produkt: