Stuha saténová 5 cm folk Ana na bílém

Skladem 22,8 m
U Vás doma ve čtvrtek 02.05.
42 Kč / m s DPH
Konečná cena CZK
m
Kod: NS-15151
Šířka: 5cm

Saténová designová stuha - perfektní doplněk k oblečení či dekoracím

Představujeme vám naši saténovou stuhu, kde každý kousek je plátnem pro autorské grafiky, navrženy a vytištěny v naší výrobě v Takoy. Tento exkluzivní produkt je vyroben z kvalitního materiálu, který zaručuje, že každý váš ušitý projekt bude originální. Ideální na doplňky, dekorace nebo jako jedinečný akcent na oděvy, naše saténová stuha přidá ten správný dotek originality a stylu kamkoli se rozhodnete ji použít.

Proč si vybrat tuto stuhu?
1. Originalita a kreativita: Autorské grafiky zaručují, že každý kousek je originální a odliší vaše projekty od ostatních.
2. Široké možnosti využití: Ideální pro přidání osobitého dotyku k oděvům, doplňkům nebo dekoracím, tato stuha je opravdu multifunkční.
3. Trvanlivost barev: Díky použití kvalitních materiálů a barev v tisku v naší výrobě, barvy zůstávají živé a dlouhotrvající i po mnoha vypráních.
Vymýšlíme pro vás jen to nejoriginálnější:
Tým našich grafiků a vývojářů pro vás vymýšlí produkty, které jinde nekoupíte, abyste mohli šít nejoriginálnější oblečení a doplňky. Zažijte radost ze šití s jedinečnými stuhami z Takoy.

Ohodnotit produkt:
Ohodnotit produkt: