Vyšívací příze sada 100 ks

Skladem víc jak 50,0 ks
U Vás doma ve čtvrtek 02.05.
266 Kč / ks s DPH
Konečná cena CZK
ks
Kod: NS-14861
Složení: 100% bavlna

Vyšívací set barevných přízí – ideální pro každého tvůrce

Představujeme vám náš set vyšívacích přízí, který je dokonalým společníkem pro každého nadšence ručního vyšívání. Tento barevný set obsahuje různé barvy 8 metrových vyšívacích přízí, vyrobených ze 100% bavlny. Tyto příze jsou navrženy tak, aby poskytovaly vynikající kvalitu a flexibilitu při ruční tvorbě vyšívaných uměleckých děl.

Výhody našich vyšívacích přízí
Vysoká kvalita: Každá příze je vyrobena ze 100% bavlny, což zajišťuje měkkost a odolnost proti oděru.
Ideální pro ruční vyšívání: Naše příze jsou speciálně navrženy pro ruční vyšívání, což zaručuje, že vaše projekty budou vždy vypadat perfektně.
Barevná rozmanitost: Set obsahuje různé barvy, což vám umožňuje realizovat širokou škálu vyšívacích návrhů a projektů.
Všestrannost použití: Vhodné pro vyšívání oblečení, dekorativních doplňků, domácích a dalších textilií.
Ideální pro kreativní projekty
Ať už jste začátečník nebo zkušený vyšívač/vyšívačka, náš set vyšívacích přízí obsahuje potřebné barvy pro zahájení nebo rozšíření vašich vyšívacích projektů. Využijte naše příze k tvorbě osobitých dárků, jedinečných oděvních doplňků nebo ke zdobení domova originálními textilními uměleckými díly.

Záruka kvality

Jsme hrdí na to, že náš vyšívací set přízí splňuje nejvyšší standardy kvality a estetiky. Investujte do našich vyšívacích přízí a získejte spolehlivý materiál, který vám umožní vytvářet krásná a trvanlivá vyšívaná díla. Objednejte si dnes a začněte s tvorbou!

Ohodnotit produkt:
Ohodnotit produkt: