Zbytek - Nepromokavá látka Ibiza na houpačky, stany, altány béžová

U Vás doma ve čtvrtek 06.06.
38 Kč
/ m s DPH
Kod: ZB-NS-15519

Podrobnosti

Složení: 100% polyester
Gramáž: 240 g / m2 ± 5%
Šířka látky: 160 ± 5cm
Vodní sloupec: 1000 mm
Látka má UV ochranu.
Látka má OEKO-TEX Standard 100.

Nepromokavá látka IBIZA – odolná a multifunkční pro exteriérové použití

Představujeme nepromokavou látku IBIZA, ideální volbu pro každého, kdo hledá vysoce kvalitní a odolný materiál pro venkovní použití. Tato látka poskytuje výjimečnou ochranu před UV zářením a díky svým vodoodpudivým vlastnostem zajišťuje, že vaše exteriérové prvky zůstanou suché a chráněné před počasím.

Proč si vybrat nepromokavou látku IBIZA?
Vynikající ochrana před UV zářením: Zpracování látky snižuje riziko jejího poškození při dlouhodobém vystavení slunečnímu záření.
Odpuzuje vodu: Zaručuje, že vše od stanů po nábytek a plachty na lodě zůstane suché.
Všestranné použití: Ideální pro výrobu stanů, venkovního nábytku a matrací na zahradu, či rybaření, čalounění houpaček, jakož i na ochranné kryty na jachty, lodě a auta.
Odolnost a trvanlivost: Materiál je navržen tak, aby odolal náročným podmínkám a použití v exteriéru.
Estetika a funkčnost: Tento materiál kombinuje praktičnost s estetickým vzhledem, což umožňuje jeho použití na širokou škálu projektů s důrazem na design.
Tipy
Při práci s látkou IBIZA doporučujeme použít specifické techniky šití a spojení materiálů, které zajistí maximální voděodolnost a odolnost proti počasí. Správné šití a zpracování zvýší životnost výrobků a zajistí jejich funkčnost ve vnějších podmínkách.

Záruka kvality
Investujte do naší nepromokavé látky IBIZA a získejte spolehlivý materiál, který ochrání vaše exteriérové prvky a zařízení. Objednejte si dnes a zajistěte si materiál, který kombinuje kvalitu, odolnost a styl, připravený na cokoli, co vám počasí přinese.

Ohodnotit produkt:
Ohodnotit produkt: