Zip Sarah voděodolný se dvěma běžci 5 mm - amarant 85 cm

Skladem 44,0 ks
U Vás doma ve čtvrtek 02.05.
64 Kč / ks s DPH
Konečná cena CZK
ks
Kod: NS-12003
Délka: 85 cm, Šířka: 5 mm
OEKO-TEX Standard 100.

Voděodolný zip se dvěma jezdci - špičková funkčnost a ochrana ve Vašem oblečení. Různé barvy, super ceny.

Naše voděodolné zipy se dvěma jezdci jsou ideálním řešením pro zajištění Vaší pohodlnosti a ochrany před deštěm. Tyto zipy jsou opatřeny speciální nepromokavou vrstvou a jsou dostupné v různých délkách a barvách. Jsou široce používány na bundy, kabáty, mikiny a jiné typy svrchního oblečení.

Hlavní vlastnosti:
Nepromokavá ochrana: Naše zipy jsou navrženy s ohledem na nepromokavost, což zajišťuje, že zip nepromokne a vy zůstanete suší i v deštivém počasí. Oceníte to na outdoorovém oblečení při svých výletech.
Variabilita délek: S různými délkami zipu naleznete to správné řešení pro Váš konkrétní projekt.
Dva běžci: Dva jezdci na zipu zajišťují, že u dlouhých bund nebo kabátů můžete jednoduše otevřít spodní část zipu, což umožňuje pohodlnou chůzi.
Různé barvy: Naše široká paleta barev vám umožní vybrat si barevnou možnost, která dokonale ladí s vaším stylem a designem oblečení.

S našimi voděodolnými zipy se dvěma jezdci můžete spojit špičkovou funkčnost s ochranou před nepříznivým počasím. Bez ohledu na to, zda plánujete nový projekt nebo opravu stávajícího oblečení, naše zipy jsou zde, aby Vám pomohly dosáhnout dokonalého výsledku.

Náš cíl je nabídnout Vám textilní řešení, která usnadní Vaše šití. Objednejte si náš voděodolný zip se dvěma jezdci ještě dnes a ochraňte se před deštěm se stylem a komfortem.


ZIPY ⎹ @TakoyCZ

ZIPY ⎹ @TakoyCZ
Inspiraci najdete ve videu
Ohodnotit produkt:
Ohodnotit produkt: