Zip skrytý nedělitelný 3 mm bílý - 25 cm

Skladem víc jak 50,0 ks
U Vás doma ve čtvrtek 02.05.
16 Kč / ks s DPH
Konečná cena CZK
ks
Kod: NS-13870

Barevné varianty

Délka: 25 cm, Šířka: 3 mm

Neviditelný spirálový zip s Autolock zapínáním: perfektní splynutí s Vašimi šitými produkty

Představujeme Vám špičkovou volbu pro každého, kdo hledá dokonalý dokončovací detail pro své oděvy a doplňky – skrytý spirálový nedělitelný zip. Jeho unikátní konstrukce zajišťuje, že když je zip našitý, spirála zůstává skrytá, čímž se dosáhne efektu téměř neviditelného zapínání.

Klíčové vlastnosti, které dělají tento zip ideálním pro Vaše projekty:

Neviditelný: Po našití na látku zůstává spirála zipu skryta, což zajišťuje čistý a profesionální vzhled oděvů a interiérových šitých doplňků.
Široké použití: Tento všestranný zip je ideální pro všechny typy oděvů jako šaty, sukně, trička, dresy a kostýmy. Neocenitelný je i pro vytvoření diskrétního zapínání na polštářích a jiných produktech z dekoračních textilií.
Autolock systém: Důmyslný autolock mechanismus zajišťuje, že zip zůstane na místě, když je zapnutý, což přidává na bezpečnosti a pohodlí při nošení.
Estetická dokonalost: Díky své schopnosti splynout s látkou je tento zip perfektní volbou pro ty projekty, kde chcete, aby byly funkční prvky téměř neviditelné.
Nechte se okouzlit praktičností a estetikou našich skrytých spirálových zipů. Ať už pracujete na novém oděvním kousku nebo hledáte elegantní řešení pro Vaše dekorace v domácnosti, naše nabídka zipu s autolock zapínáním je to, co potřebujete pro dosažení špičkového vzhledu. Objednejte si dnes a dopřejte svým projektům ten správný finální dotek s naším skrytým spirálovým zipem, kde funkčnost potkává neviditelný šarm.

Ohodnotit produkt:
Ohodnotit produkt: