Jiné (pytlík na svačinu, vánoční dekorace, vaky...)

Jak ušít STYLOVÉ KABELKY a elegantní DÁRKOVÉ BALENÍ snadno a rychle

Inspiraci na šití naleznete ve videu.



JAK UŠÍT SPORTOVNÍ VAK

Inspiraci na šití naleznete ve videu.



JAK UŠÍT DĚTSKÝ METR NA ZEĎ

Inspiraci na šití naleznete ve videu.



JAK UŠIT KABELKU | TAŠKU | NA BĚŽNÉM ŠIJÍCÍM STROJI

Inspiraci na šití naleznete ve videu.



JAK UŠÍT BOX NA HRAČKY Z PANELU │ @TakoyCZ

Pojď s námi ušít nejpraktičtější úložný prostor na hračky. Tentokrát jsme vymysleli panel se střihem pro nejmenší: Designový box na hračky z prošívané šusťákoviny! Stačí vystřihnout střih z našeho panelu a s naším návodem to zvládneš.



JAK UŠÍT DEKORAČNÍ SAMETOVÝ POLŠTÁŘ │ @TakoyCZ

Pojď si opět něco ušít! Co takhle stylový polštář z našeho sametu? Bude měkký, příjemný na dotek a díky designovému sametu bude působit luxusně. Šmrnc mu přidáme také pomocí oblíbeného prýmku s bambulkami. Ušij si svůj vlastní design polštáře, který oživí jakoukoliv pohovku.



JAK UŠÍT EKOLOGICKÉ KUCHYŇSKÉ UTĚRKY │ @TakoyCZ

Co takhle vyměnit jednorázové papírové kuchyňské utěrky za látkové? Pojď si s námi ušít ekologické kuchyňské utěrky! Představujeme Ti jednoduchý návod, díky kterému začneš mít z uklízení konečně radost.



JAK UŠÍT "SCRUNCHIE" GUMIČKU DO VLASŮ │ @TakoyCZ

Gumičky do vlasů, neboli scrunchies, zažívají velký návrat. Ukážeme Ti pár materiálových a střihových tipů, jak si snadno a rychle ušít gumičku do vlasů. Stylová scrunchie vypadá dobře ve vlasech, ale dá se nosit i na ruce jako náramek. Budeš ji tak mít vždy "po ruce", když Ti budou rozpuštěné vlasy překážet. Ušij si s námi gumičku do vlasů.



JAK UŠÍT POLŠTÁŘ Z PANELU SE STŘIHEM VE TVARU SRDCE │ @TakoyCZ

Přemýšlíš, jak na Valentýna originálně obdarovat svoji milovanou polovičku? Ručně šitý polštář ve tvaru srdce potěší každého! Připravili jsme pro Tebe krásné bavlněné panely ve tvaru srdíčka. Stačí vystřihnout, sešít, vyplnit a obdarovat toho, koho máš nejraději.



TIPY NA VÝROBU VÁNOČNÍHO PŘÁNÍ │ @TakoyCZ

Zůstávají Ti doma vždycky nějaké zbytky látek a ty nevíš co s nimi? Ukážeme Ti pár tipů, jak vyrobit vánoční přání, kde zužitkuješ zbytky látek a kraftového papíru.



JAK ZABALIT VÁNOČNÍ DÁRKY DO LÁTKY │ @TakoyCZ

Krásně zabalené dárky patří k Vánocům. Dost už bylo papírového balení na jedno použití! Zkus zabalit vánoční dárky do látky. Může to být originální balení a zároveň součást dárku. Inspiruj se s námi.



JAK UŠÍT MILNÍKOVOU DEKU S HRAČKAMI │ @TakoyCZ

Ušij s námi originální milníkovou deku. U nás najdeš krásné milníkové deky v nové velikosti a originálních designech, které si můžeš ušít sama. Na deku si díky ušitým hračkám můžeš vyznačit dny, týdny a měsíce, ve kterých svoje miminko fotíš. Výroba je velmi jednoduchá a výsledek Tě zaručeně potěší.



JAK UŠÍT ODLIČOVACÍ TAMPÓNY S BALENÍM │ @TakoyCZ

Koukni na jednoduchý návod jak ušít dizajnovou sadu textilních odličovacích tampónu s praktickým balením. Jde o ideální ekologický dárek pro každou ženu.



JAK UŠÍT LNĚNÝ PYTLÍK NA CHLÉB │ @TakoyCZ

Jak jednat více EKOlogicky? Pojď si ušít praktický lněný pytlík na chléb. Samotná výroba textilního pytlíku trvá krátce, ale jeho využití, bude trvat dlouho.



JAK UŠÍT ADVENTNÍ KALENDÁŘ │ @TakoyCZ

Uši si s našim návodem jedinečný adventní kalendář. Originální kousek navržen a potlačen u nás v @TakoyCZ.



JAK UŠÍT VÁNOČNÍ OZDOBY │ @TakoyCZ

U nás najdeš unikátní panel, který je plný rozkošných vánočních ozdob. Stačí jich len nastřihat, sešit a naplnit. Udělej si originální vánoční výzdobu s našimi ozdobami.



JAK UŠÍT DĚTSKOU ČELENKU VE TVARU KORUNKY │ @TakoyCZ

Uši si s námi originální čelenku. Dětská čelenka z úpletu je vhodná nejen na přechodné období, ale aj na nošení během celého roka. Ta, kterou si můžeš s námi vyrobit, je v tvare korunky. Kto z nás nechtěl byť aspoň na chvíli princeznou, anebo malým princem.



JAK SI UŠÍT ZÁBAVNÝ DĚTSKÝ BATOH │ @TakoyCZ

Vyzkoušej si ušít batoh s naším videonávodem. Vybrat si můžeš z panelů s motivem veselých zvířátek s vysouvacím jazykem. Zjistíš, že ušít originální vak není vůbec komplikované.



JAK UŠÍT PYTLÍK NA SVAČINU │ @TakoyCZ

Co takhle ale ušít si praktický rolovací pyltík na svačinu? Vymysleli jsme pro vás velmi jednoduchý návod – jak na to. Náš pytlík na svačinu bude praktický, ale i pěkný, protože si ho ušijeme z kvalitního designového polyesteru. Pojď si ho s naším jednoduchým návodem ušít.



JAK UŠÍT DVOUVRSTVOU ČEPICI │ @TakoyCZ

V tomto videu Ti ukážeme jak jednoduché je ušít dvouvrstvou čepici z úpletu. Střih ke stažení zdarma najdeš v našem fotoblogu.



Jak ušít - vak - návod pro začátečníky

V novém videu z dílny Takoy vás naučíme jak z našich nových panelů ušít praktický vak do školy. Na výběr máme několik dětských vzorů, které mají krásné 3D prvky. Panely jsou vyráběny z polyesteru, takže zvládnou i déšť. Panely zde: https://bit.ly/3sPERM2



VÁNOČNÍ DEKORACE | ŠITÍ PRO ZAČÁTEČNÍKY

Inspiraci na šití naleznete ve videu.



JAK UŠIT ČELENKU | ŠITÍ PRO ZAČÁTEČNÍKY | DIY

Inspiraci na šití naleznete ve videu.



NEJLEPŠÍ ČASOPIS O ŠITÍ ?

Inspiraci na šití naleznete ve videu.