Panel na podložku na hraní / nepromokavý polyester lesní víla - bílé pozadí

Skladem 14,0 ks
U Vás doma ve čtvrtek 02.05.
406 Kč / ks s DPH
Konečná cena CZK
ks
Kod: NS-15010

Tento vzor na jiných druzích látek:

Složení: 100% polyester
Gramáž: 200 g/m2 ± 5%
Rozměr panelu: 158x122 ± 2cm
Rubová strana látky je bílá.
Látka má OEKO-TEX Standard 100.
Upozornění: Produkt se prodává jako střih vytištěný na látce, nejedná se o hotový ušitý výrobek.

Panel podložka na hraní – společník pro bezstarostnou zábavu

Představujeme vám panel podložka na hraní, inovativní produkt navržený s myšlenkou na pohodlí a praktičnost rodinných chvil. Vyrobený z kvalitního částečně nepromokavého polyesteru, tento panel zajišťuje snadnou údržbu a odolnost proti znečištění, což činí z hraní nejen zábavu, ale i bezstarostnou aktivitu. Součástí balení je vrchní strana podložky a tři vrchní strany pro malé podložky k sezení nebo polštáře, čímž vytváří komplexní řešení pro pohodlné hraní a relax.

Proč si vybrat náš panel podložka na hraní:
1. Nepromokavý materiál: Díky nepromokavému polyesteru je tento panel odolný vůči znečištění a snadno udržovatelný, stačí otřít mokrým hadříkem. Lze používat i v exteriéru.
2. Kompletní řešení pro hraní: Panel obsahuje horní díly pro vytvoření hlavní podložky a dodatečných podložek k sezení nebo polštáře, což poskytuje více možností pro pohodlné hraní.
3. Jednoduchá výroba: Potřebujete dokoupit látku na spodní stranu a výplň - vatelín a na polštáře duté vlákno. Tento produkt umožňuje snadné a rychlé vytvoření bez nutnosti složitých dovedností.
4. Přizpůsobivý design: Vyberte si metráž našeho nepromokavého polyesteru pro spodní stranu podle Vašich potřeb a preferencí, a vytvořte tak podložku, která bude dokonale vyhovovat vašemu vkusu.
5. Bezpečné a pohodlné materiály: Výběrem vatelínu a dutého vlákna pro výplň získáte měkké a pohodlné podložky, které jsou bezpečné i pro nejmenší.

Záruka top kvality od Takoy
Náš panel podložka na hraní je víc než jen produkt – je to slib zábavy, pohodlí a praktičnosti pro celou rodinu. S tímto panelem získáte spolehlivého společníka pro hraní v interiéru i exteriéru, který odolá všemu, co Vaše společná dobrodružství přinesou.

Obohaťte svůj domov o multifunkční podložku, která podporuje kreativitu a zábavu, zatímco zjednodušuje údržbu a zvyšuje pohodlí. S panelem podložka na hraní od Takoy se každý den stává příležitostí pro bezstarostnou radost a společně strávené chvíle.

Ohodnotit produkt:
Ohodnotit produkt: