Panel se střihem XS funkční úplet set čepice a nákrčník lesní víla

Skladem 15,0 ks
U Vás doma v pondělí 06.05.
177 Kč / ks s DPH
Konečná cena CZK
ks
Kod: NS-15277

Tento vzor na jiných druzích látek:

Složení: 95% polyester, 5% elastan
Gramáž: 190 g/m2
Rozměr panelu: 53x118cm ± 2cm
Vhodné pro velikost hlavy 46-48 cm.
Nákrčník je u všech velikostí stejný.
Obvod nákrčníku je cca 50 cm.

Rubová strana látky je bílá.
Látka má OEKO-TEX Standard 100.

Objevte unikátní a inovativní produkt pro všechny nadšence šití a módy - Panel set čepice a nákrčník . Tento speciální látkový panel obsahuje předtištěný střih na oboustrannou čepici a oboustranný nákrčník. Tento panel přináší revoluční přístup k tvorbě oděvů, který ušetří váš čas a energii. Vyvinutý z vysoce kvalitního funkčního úpletu s polyesterovým složením, je navržen tak, aby poskytoval maximální komfort a odolnost.

Výhody produktu:
1. Jednoduchost použití: Na našem látkovém panelu je již vytištěn střih pro čepici a nákrčník, takže vše, co musíte udělat, je vystřihnout a šít. Zapomeňte na složité překreslování a obkreslování střihu – s naším panelem se dostanete přímo k řemeslné části projektu.
2. Funkční materiál: Náš speciální úplet je navržen tak, aby nezadržoval vlhkost, ale aktivně ji odváděl. To činí tento panel set ideálním pro sportovní aktivity a každodenní nošení, zajišťující, že zůstanete suchý a pohodlný bez ohledu na Vaše dobrodružství.
3. Exkluzivní autorský design: Nabízíme Vám něco, co nemůžete najít nikde jinde. Náš jedinečný autorský design a střih zaručují, že výtvory budou nejen funkční, ale také stylové a originální. Staňte se majitelem oděvu, který je opravdu jedinečný.
4. Šetrnost k životnímu prostředí: Výběrem našeho panel setu se rozhodujete pro udržitelnější módu. Minimalizujete odpad z látky a podporujete lokální výrobu, čímž přispíváte k ochraně naší planety.

Proč si vybrat náš Panel set čepice a nákrčník?
Náš produkt je navržen i vyroben v Takoy a ideální pro každého, kdo hledá kombinaci pohodlí, stylu a udržitelnosti. Ať už jste začátečník nebo zkušený nadšenec šití, náš panel set Vám umožní rychle a snadno vytvořit kvalitní oděvy, které jsou nejen krásné, ale také praktické. Ušetřete čas, užívejte si své hobby a buďte styloví s naším jedinečným Panelem s předtištěným střihem na čepici a nákrčník.

Nenechte si ujít možnost vytvořit něco opravdu výjimečného. Objednejte si svůj panel ještě dnes a začněte tvořit s radostí a vědomím, že vytváříte něco jedinečného a udržitelného.

Ohodnotit produkt:
Ohodnotit produkt: