Panel se střihem 38 legíny Slim fit vyšívané luční květiny potisk šedá Antonia plavkovina sport

Skladem 16,0 ks
U Vás doma v pátek 03.05.
575 Kč / ks s DPH
Konečná cena CZK
ks
Kod: NS-13345

Tento vzor na jiných druzích látek:

Složení: 80% polyester, 20% elastan
Gramáž: 240 g/m2
Rozměr panelu: 160x100 ± 5cm
Rubová strana látky je bíla.
Látka má OEKO-TEX Standard 100.

1 - přední a zadní díl
2 - pas na přední díl
3 - pas na zadní díl
B2 - polovina obvodu pasu (šířka pasu)
C2 - polovina obvodu sedu (šířka sedu)
K - boční délka legín
L - kroková délka
Upozornění: Tabulka velikostí udává dámskou konfekční velikost, ne rozměry ušitého výrobku.

Upozornění: Produkt se prodává jako střih vytištěný na látce, nejedná se o hotový ušitý výrobek.
Upozornění: Vzor na látce není skutečná výšivka. Střih obsahuje všechny potřebné části. K jednotlivým dílům jsou přidány záložky na sešití, díly stačí vystřihnout podle vyznačených linií.

Objevte radost ze šití s naším panelem na dámské legíny, který vám usnadní šití a ušetří čas. Panel obsahuje všechny potřebné střihové díly pro ušití dámských legín. Určitě si vyberete z našich nádherných originálních autorských vzorů. Střih, design a potisk, to vše pro vás tvoří naše kreativní oddělení v Takoy. Dámské legíny jsou potiskovány na prémiové extra elastické látce - Sport (80% polyester, 20% elastan), která je velmi pružná a zároveň pevná, takže pěkně drží tvar a zároveň formuje postavu. Při koupi panelu na dámské legíny doporučujeme změřit obvod pasu, obvod sedu (boků), porovnat s naší tabulkou kontrolních měr a podle toho vybrat vhodnou velikost. Přední pas legín je rovný, v šířce 10 cm, zadní díl pasu je přetvarovaný.

Jak ušít dámské legíny z panelu: Jednoduše z panelu všechny díly vystřihnete a podle našeho foto nebo videopostupu to zvládnete hravě. Nezapomínejte na výběr správné jehly. K tomuto výrobku si vyberte jehlu s označením Stretch. Vyberte si z naší nabídky jehel v prvotřídní kvalitě značky Beissel, které jsou vyrobeny v německé licenci. Pro šití legín doporučujeme používat elastické nitě Atena z naší nabídky.


PANEL SE STŘIHEM NA LEGÍNY

PANEL SE STŘIHEM NA LEGÍNY
Inspiraci na šití naleznete ve videu.
Ohodnotit produkt:
Ohodnotit produkt: