Panel se střihem na pytlík na svačinu stavba

Hodnocení:
(1)
100% of 100
Skladem 34,0 ks
U Vás doma ve čtvrtek 02.05.
88 Kč / ks s DPH
Konečná cena CZK
ks
Kod: NS-13407

Tento vzor na jiných druzích látek:

Složení: 100% polyester
Gramáž: 200 g/m2 ± 5%
Rozměr panelu: 36x53cm ± 5cm
Rubová strana látky je bíla.
Látka má OEKO-TEX Standard 100.

K ušití budete potřebovat:
suchý zip (háček + plyš) - 0,2 m

Upozornění: Produkt se prodává jako střih vytištěný na látce, nejedná se o hotový ušitý výrobek.

V naší nabídce najdete panely se střihem a autorskou grafikou na stylový pytlík na svačinu, který nesmí chybět v žádné školní tašce. Šetříme Váš čas a zjednodušujeme šití - panel se střihem na pytlík na svačinu je ideální i pro začátečníky, stačí vystřihnout a ušít. Nezapomeňte dokoupit suchý zip z naší nabídky. Návrh, střih i potisk realizujeme přímo v Takoy.
Pytlík na svačinu je z kvalitního polyesterového materiálu a je typický svojí částečnou nepromokavostí i odolností vůči opotřebení. Díky šitému pytlíku na svačinu šetříte peníze - nepotřebujete množství igelitových sáčků.
Pytlík na svačinu má optimální velikost. Jeho kompaktní rozměry jsou ideální na svačinu pro naše malé školáky a zapínání na suchý zip je nejen estetické, ale také velmi praktické. Jelikož výbava pro školáka není jen o pytlíku na svačinu, vytvořili jsme set, který obsahuje vše, co nesmí chybět při nástupu do školních lavic. Pytlík na svačinu, sportovní vak a pláštěnka v identickém designu.
Na výletě nebo ve škole - se stylovým pytlíkem na svačinu od Takoy bude mít vaše dítě jídlo vždy po ruce.

Jak ušít pytlík na svačinu z panelu: K danému produktu jsme připravili fotopostup i videonávod, který vás provede od prvního až po poslední krok. Doporučujeme používat univerzální jehlu pro běžné šití o tloušťce 75 až 90, čím jemnější materiál, tím tenčí hrot. Vyberte si z naší nabídky jehel v prvotřídní kvalitě značky Beissel, které jsou vyrobeny v německé licenci.


JAK UŠÍT PYTLÍK NA SVAČINU

JAK UŠÍT PYTLÍK NA SVAČINU
Inspiraci na šití naleznete ve videu.
Recenze produktu
  1. Quality
    100%
    Široká škála barev

    Napsal Miroslav M.

    Publikováno dne

Ohodnotit produkt:
Ohodnotit produkt: